School Council Meeting tomorrow

Free child care and pizza are available for tomorrow’s school council meeting. Hope to see you there!

 

Bowmore School Council Meeting

November 29th, 2016; 6:00 PM – 8:00 PM

AGENDA 

  1. Opening words: Linda Taillefer ( 6:00 )
  2. Review of Agenda and Call for New Business (6:05 – 5 minutes)
  3. Approval of Minutes from October 2016 meeting (6:10 – 5 minutes)
  4. Treasurer’s Report (Michelle Aarts) (6:15 – 5 minutes)
  5. Fundraising Update (6:20 – 20 minutes)
    1. Lost and Found/ Book Drive ( Jennifer Hermanson )
    2. Pizza/Subway ( Sandra Gauldie )
    3. Multi Cultural Potluck follow-up (Shelly Baboolall)
  6. New Business (6:40 – 10 minutes)
  7. Principal’s Report (Lori McKay) (6:50 – 30 minutes)
  8. Clothing and Food Drive ( Linda Taillefer ) (7:20 – 20 minutes )
  9. Adjournment ( 7:40 )
Advertisements

Leave a comment

Filed under Council Business

Comments are closed.