Oct 20 Council meeting agenda

If you are planning to use the free child care, can you please email bowmoresc@gmail.com to let us know how many children are coming? We don’t need to know their ages, just how many. Thanks!

 

Bowmore School Council Meeting

October 20th, 2016; 6:00 PM – 8:00 PM

AGENDA 

 

  1. Review of Agenda and Call for New Business (6:00 – 5 minutes)
  2. Approval of Minutes from September 2016 meeting (6:05 – 5 minutes)
  3. Principal’s Report (Lori McKay) (6:10 – 30 minutes)
  4. Treasurer’s Report (Michelle Aarts) (6:40 – 5 minutes)
  5. Budget Voting (Elizabeth & Sandra) (6:45 – 25 minutes)
  6. Fundraising Update (7:10 – 20 minutes)
    1. QSP Drive
    2. Pizza/Subway (Elizabeth Grundon)
    3. Spirit Wear & Baseball Caps
    4. Multi Cultural Potluck – November 24th (Shelly Baboolall)
  7. New Business (7:30 – 10 minutes)
  8. Adjournment (7:40)
Advertisements

Leave a comment

Filed under Council Business

Comments are closed.