Agenda for Council meeting tomorrow

Bowmore School Council Meeting
September 28th, 2016; 6:00 PM – 8:00 PM
AGENDA

1.    Review of Agenda and Call for New Business (6:00 – 5 minutes)
2.    Approval of Minutes from May 2016 meeting (6:05 – 5 minutes)
3.    Treasurer’s Report (Michelle Aarts) (6:10 – 5 minutes
4.    Principal’s Report (Lori McKay) (6:15 – 30 minutes)
5.    Elections Committee Update (Sheila Rose) (6:45 – 5 minutes)
6.    Fundraising Update (6:50 – 20 minutes)
a.    QSP Drive (Jenn Hermanson)
b.    Pizza/Subway (Elizabeth Grundon)
c.    Book Fair – Funds Go to Library (Cheryl Ball)
d.    DDP Update
e.    Bowmore Rocks House Party (Tentative – April 30th)
7.    Volunteering (Mercedes Lee) (7:10 – 5 minutes)
8.    New Business (7:15 – 15 minutes)
9.    Adjournment (7:30)

And you can download the draft minutes from the last meeting in May here: https://bowmoresc.files.wordpress.com/2012/09/bowmoremay18th2016minutes.pdf

Pizza and child care are provided! Hope to see you there!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Council Business

Comments are closed.