Council Meeting Minutes and Agenda

The next School Council meeting is on Tuesday November 17, 2015 from 6PM to 8PM.

AGENDA

  1. Review of Agenda and Call for New Business (6:00 – 5 minutes)
  2. Approval of Minutes from September 2015 meeting (6:05 – 5 minutes)
  3. Principal’s Report and Q&A (Lori McKay) (6:35 – 30 minutes)
  4. Fundraising Update (Elizabeth Grundon) (6:55 – 20 minutes)
    1. Bowmore Direct Donation Pilot Project (Lori Sears-Malik)
    2. Bowmore Rocks (Lori Sears-Malik)
    3. QSP update – (Jennifer Hermanson)
    4. Pizza and Subway Lunch – (Elizabeth Grundon)
    5. Movie Night
    6. Lego Club
  5. ECO update (Jennifer Hermanson) (7:00 – 5 minutes)
  6. New Business Discussion (7:05 – 25 minutes)
  7. Adjournment (7:30)

And the minutes and handouts from the September 2015 meeting have been posted at https://bowmoresc.com/minutes/

Advertisements

Leave a comment

Filed under Events

Comments are closed.